FAQs Απόφοιτοι

Η συγκεκριμένη ενότητα αφορά σε συχνές ερωτήσεις φοιτητών και επιχειρήσεων. Σκοπός του Alumni Emark αναφορικά με την εργασία και την προσωπική ανάπτυξη είναι να φέρει εύκολα σε επαφή τα μέλη του με τις επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να απασχολήσουν ικανά στελέχη και εργαζόμενους σε διάφορες θέσης ευθύνης στο ευρύ αντικείμενο του Marketing, του Εμπορίου και της Διαφήμισης. Αν υπάρχουν επιπλέον ερωτήσεις παρακαλούμε επικοινωνήστε στο 28420 89484 – Γραφείο Συλλόγου Αποφοίτων καθώς και στο e-mail alumni.emark@gmail.com

Για τους αποφοίτους

Τι σημαίνει η λέξη ALUMNI;

Προφορά: α-λουμ-νι Η λέξη προήλθε από ένα λατινικό όρο του 17ου αιώνα που σημαίνει “προστατευόμενο παιδί”. Ο όρος alumni στην περίπτωσή μας αναφέρεται σε όλους τους πρώην φοιτητές –απόφοιτους, επαγγελματίες, υπαλλήλους κλπ. που κατέχουν πτυχίο του Τμήματος Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Κρήτης.

Ποιοι μπορούν να εγγραφούν στο σύλλογο Αποφοίτων;

Η απόκτηση της ιδιότητας μέλους στον Σύλλογο Αποφοίτων του Alumni Emark είναι ελεύθερη και αυτοδίκαια για τους αποφοίτους του Τμήματος Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Κρήτης. Η συμμετοχή διαρκεί για όσο καιρό οι πρώην φοιτητές διατηρούν επαφή με τον Σύλλογο Αποφοίτων. (π.χ ενημέρωση των προσωπικών στοιχείων σε περιπτώσεις προσωπικής ή επαγγελματικής μετακίνησης). Επίσης η ιδιότητα μέλους μπορεί να ζητηθεί με αίτημα των: -Πρώην φοιτητών που δεν τελείωσαν τις σπουδές τους στο Τμήμα (με την προϋπόθεση ότι παρέμειναν ενεργοί στο Τμήμα για δύο τουλάχιστον χρόνια) -Γονέων πρώην φοιτητών Αν έχετε ερωτήσεις αναφορικά με την απόκτηση ιδιότητας μέλους του Συλλόγου Αποφοίτων, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με το Γραφείο Αποφοίτων με e-mail alumni.emark@gmail.com , ή τηλέφωνα στο (0030) 28420 89773

Πως μπορώ να εγγραφώ στο Σύλλογο Αποφοίτων;

Πρώην φοιτητές αποκτούν αυτοδίκαια την ιδιότητα μέλους του Συλλόγου Αποφοίτων. Επιβεβαιώστε ότι έχουμε επικαιροποιημένα τα στοιχεία επαφής σας και η ομάδα των Σχέσεων Αποφοίτων θα σας: -πληροφορεί για τα τελευταία νέα και εξελίξεις στο χώρο μας -ενημερώνει για θέσεις εργασίας και άλλες ευκαιρίες προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης -κρατάει σε επαφή με τους φίλους σας και τους άλλους συμφοιτητές σας Οι πληροφορίες θα ανταλλάσσονται μέσω e-mails, μέσω του web site και εν καιρώ της έντυπης έκδοσης του Συλλόγου Αποφοίτων.

Ποια προνόμια απολαμβάνω ως μέλος του   Συλλόγου Αποφοίτων;

Τα προνόμια της εγγραφής περιλαμβάνουν:

• Πρόσβαση στις προσωποποιημένες υπηρεσίες του Alumni Emark.
• Το ηλεκτρονικό περιοδικό Newsletter Alumni Emark, 2 φορές το χρόνο, δωρεάν.
• Ενημέρωση για Νέα, εκδηλώσεις, διαλέξεις, Ημέρες Καριέρας του ΤΕΙ Κρήτης και ευκαιρίες καριέρας.
• Την ευκαιρία να μείνετε σε επαφή με συναδέλφους σας.
• Τη δυνατότητα να διατηρήσετε τους δεσμούς με το Τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Κρήτης.
• Τη δυνατότητα να ενημερώνεστε για τη σταδιοδρομία των παλιών συναδέλφων σας.
• Ενημερώσεις από το ΤΕΙ Εμπορίας και Διαφήμισης.
• Ευκαιρίες για μεταπτυχιακά, υποτροφίες, επαγγελματική κατάρτιση.
• Χρήση των υπηρεσιών του Γραφείου Διασύνδεσης σε πιο εξειδικευμένο βαθμό.

Μπορώ να έρθω σε επαφή με άλλους αποφοίτους του Emark;

Ναι! Το μόνο που χρειάζεστε είναι να εγγραφείτε στο chat του Alumni Emark καθώς και να κάνετε αναζήτηση από το υπομενού “Αναζήτηση Φοιτητή”. Μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με το πρόσωπο που επιθυμείτε αν έχει γνωστοποιήσει τα στοιχεία του, αλλιώς σε άλλη περίπτωση ο Σύλλογος Αποφοίτων θα του προωθήσει e-mail. Στείλτε στο e-mail τα πλήρη στοιχεία σας και τα στοιχεία που προσώπου που αναζητείτε και θα προωθήσουμε το μήνυμα σε αυτόν/ην χωρίς χρέωση.

Θα ήθελα να οργανώσω ένα reunion με τους παλιούς μου συμφοιτητές/τριες.

Από πού να αρχίσω; Ακριβώς από εδώ! Υποβάλλετε λεπτομέρειες για τα σχέδιά σας ή ακόμη και μια πρόταση επανένωσης και θα τους αποσταλεί ηλεκτρονικά στην ενότητα Reunion. Ακόμη μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω του chat ή μέσω της αναζήτησης φοιτητή/τριας. Μπορείτε να ανατρέξετε επίσης στον “Οδηγό Οργάνωσης Reunion”. Σημείωση: Ο “Οδηγός Οργάνωσης Reunion” θα είναι σύντομα διαθέσιμος στην ιστοσελίδα του Alumni Emark.

Είχαμε πρόσφατα ένα Reunion. Μπορώ να αποστείλω τις φωτογραφίες στην ιστοσελίδα του Alumni Emark;

Ναι! Μπορείτε να τις αποστείλετε στην ενότητα Reunion με πληροφορίες για τον εαυτό σας και το γεγονός. Παρακαλούμε αποστείλετε και τα e-mail αυτών που βρίσκονται στις φωτογραφίες, όπου είναι δυνατόν.

Πως μπορώ να ενημερωθώ για τα τελευταία νέα και ανακοινώσεις του Emark;

Απλά βεβαιωθείτε ότι ο Σύλλογος Αποφοίτων διαθέτει πάντα τα επικαιροποιημένα στοιχεία σας για επικοινωνία (καθώς και το ισχύον e-mail σας). Η ενημέρωση σας θα γίνεται μέσω e-mail, της ιστοσελίδας και του ηλεκτρονικού περιοδικού.

Αποφοίτησα από το Τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης πριν από μερικά χρόνια.

Μπορώ ακόμη να χρησιμοποιώ τις υπηρεσίες του Alumni Emark; Ναι όλοι οι απόφοιτοι μπορούν να χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες του Alumni δια βίου. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το μενού ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.

Copyright 2009 - Γραφείο Διασύνδεσης - Τμήμα Εμπορίας & Διαφήμισης
developed by